8 Jun 2011

FB kene renovate !!!

assalamualaikum

ha jangan terkentut plak baca tajuk entry oshin yep. haha. bila plak FB nak renovate tu. haha. korang perasan tak kat belah kiri blog oshin. yang ada cuma lambang FB jep. tapi segala gambar dan data takde. hoho.

sebenarnya FB oshin yang nak kene renovate. boleh ke ? alar. buat-buat boleh je. haha. actually oshin saje deactivate account tu. nak menghilangkan diri dari semua orang. rasa stress sangat beberapa arini. ape pon yang orang cakap oshin akan rasa stress. kompem asik nak marah je nanti.

jadi dengan rasa tak puas hati oshin terus deactivate. haha. hp pon off beberapa ari. semata-mata tak nak diganggu. lagipun takde sapa yang akan cari nanti kan. haha. oshin bukan orang penting pon. haha. so sampai la ni memang oshin tak activate balik pon account tu. haha. bak kata oshin tadi tak penting mana pon. orang takkan cari kan. tengok la nanti kalau mood ok activate la balik kan. mungkin activate untuk sehari je ke. *time besday je kot. haha. pastu deactivate balik. muahaha.

sekarang ni kalau sesapa nak cari *ada ke ? leh la cari kat ym @ twitter. haha. ada lagi satu FB tu tapi tak yah la bagitau. tak penting kan. haha. nak ym ? ada dua. satu tu da banyak sangat nama. amik id ni je la. id : gurlfunky01. gtalk ? ada gak. tapi tak ramai yang sudi nak mintak. haha. *tolong jangan nak perasan oke ! paling senang kat twitter. ce KLIK. tapi oshin tau tak ramai yang ada account twitter kan. hihi. paling senang pon cari kat sini la. sebab dengan blogging hati oshin jadi sejuk dan gembira. thanks bloggers !!!

Tiada ulasan: