27 Jun 2011

button follower menghilang lagi ... haiya =_="

makin lama makin pelik dengan blogspot nih. satu persatu benda dia nak hilangkan. dulu da penah jadi. skang ni jadi lagi. adoiyai. mengapakah ? kenapakah ?

memula tu oshin pelik jugak sebab TIA kata button follower hilang. tapi masa tu oshin punya ada lagi. then pagi tadi oshin tengok da hilang pulak. oshin try pegi blog lain . sama jugak. adeh =_="

nasib baik la ada link follower kat atas tu. atas mana ? atas langit ! haha. kidding ! ala kat atas tu la. yang sebaris dengan link next blog, dashboard, new post etc. tak caya ?


ha nampak tak  ? nampak tak ? so kalau sesapa yang muka polos plus suci murni bak kain kapan tu sudi-sudi la follow oshin yep. haha. *mintak undi nih* tapi oshin tak memaksa. lain orang lain feveret kan. mungkin korang menyampah kat oshin jadi korang tak nak follow oshin. takpe takpe. *oshin sembunyi belakang langsir sambil cangkung nangis banyak banyak* <-- gedik !!!

buat yang da follow and sudi nak follow thank u so much ! hanya Allah je yang dapat balas budi kalian. *hugs *hugs ( untuk gugurl je tau ! ) hihi.

*pls naikkan BE oshin lagi boleh ? hihi. BE oshin yang Celcom berbaloi-baloi tu :D

1 ulasan:

sukasuki berkata...

hehehe..sama la.selalu gak hilang..dia main cak-cak..saya follow =)