11 Jun 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Santai Bersama BEN ASHAARI

pengumuman. pengumuman. kepada sesiapa yang masih SINGLE dan AVAILABLE saja boleh baca oke ! haha. tipu jep ! jangan caya. sesapa jep boleh singgah dan jalan-jalan kat sini.

sesapa yang singgah blog ni korang jangan risau. walaupun oshin suke merepek tak tentu hala oshin tetap akan singgah korang punya blog balik. tak kira lah korang tinggalkan duit kat peti besi oshin tu atau jerit terpekik terlolong kat shoutbox tu. haha. kalau yang follow tu lagi la oshin follow balik. siyes tak tipu !

oshin suka join segmen mana-mana blogger. jadi kalo korang singgah leh la join sama kan. takdela ketinggalan sangat. kita boleh kongsi-kongsi idea dan pendapat. tak pon talking-talking nak buat gathering ke. *plan gi melaka 19 jun ni macam mana guys ?

nak join segmen ni ? KLIK

7 ulasan:

NOOR FATIN berkata...

salam perkenalan :)

solomolo berkata...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

amniey91 berkata...

hi..selamat berkenalan..
cik Am dtg cni jenguk2 n follow...
dtg dr blog abg ben..

jom terjah blog cik Am..
http://amniey91.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html
xmo combonk..:)

Fadzmie Mohamad berkata...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida berkata...

Saya pun join segmen ni :). Salam kenalan :D

ainol akasyah berkata...

terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

Edy Ramanov berkata...

salam . edy pulak bergegar datang ke mari. hehehe