25 Mei 2011

tua muda sama-sama sangap !!!

assalamualaikum...

der, wa tak paham la ngan lu der. apa yang lu suka sangat tengok orang punye dalaman bagai tu. lu da ada isteri kat umah kan. tengok dia sorang sudah lar. da tak best ? da layu ? eh der. lu kene pikir dulu sebelum berkata-kata. dulu sebelum lu kawen ngan die. niat asal lu apa der. kawen untuk lepaskan nafsu je ke ? bila tak dapat lu sanggup redah api marak untuk kawen ngan die. sampai sanggup lawan mak bapak. kononnya kalau tak kawen ngan awek tu lu nak terjun bangunan. bila lu da dapat. lu da sedap. lu nak tinggal pastu cari orang lain. lu memang takde otak der.

..........cut the crap !!!

hoho. ganas betol cik oshin kannnn. haha. bukan apa. rasa teremosi sikit arini la. sebab apa ? keje cik oshin ni yang kadang-kadang buat jadi patah semangat dan malu dengan bangsa kita. keje cik oshin camne ? em.. senang kata lebih kurang cam cyber cafe tapi BUKAN cyber cafe. kami MELARANG pengguna main game online dan jugak melayari laman web lucah !

tapi kan ada jugak sesetengah pengguna ni macam tak paham bahasa tau. nak kata buta huruf pandai plak membaca bila on9 kan. ada fb, twitter, frenster. tapi notis besar gedabak kat dalam ni macam dia tak nampak.


budak-budak kecik umur 5, 6 tahun pun ada yang bukak tau. contohnya kat tempat keje kawan cik oshin. budak kecik ni bukak video DSI yang tengah hangat skang nih. tak paham betul la. menakutkan je bila difikirkan. tapi kali ni paling dasyat la kot.

sorang pakcik lingkungan umur dalam 50-an. mungkin la kan. berlaku kat tempat keje kawan cik oshin gak. pakcik tu baru pulih dari strok. sebelum kene strok tu memang selalu datang tempat dia dan bukak website lucah nih. so bila kene strok tak datang la lagi kan. ingatkan da insaf la lepas kene strok tu. tapi bila datang balik perangai tetap sama. ya Allah apa nak jadi pakcik nih. ingat-ingat lah pepatah : rumah kata pergi, kubur kata mari. huhu.

tempat cik oshin pon ada gak. masa tu budak ni darjah 6. tapi da pandai tengok video lucah. masa tu perhatikan je die. tahun ni kira tingkatan 1 la kan. lepas setahun ok je la. da tak bukak. tapi agaknya da makin matang dan sangap kot. ada gak die curi-curi bukak. nasib malang terkantoi. dan tak agak-agak cik oshin denda la RM50 tu. ni baru je bayar RM20. tapi masih lagi berani datang nak guna pc. memang tak tau malu budak ni kan. bila mak die tau, mak dia macam tak caya. bila tanya anak dia, katanya kawan dia yang bukak. da terang lagi bersuluh cik oshin tengok dia tengok benda lucah lagi mau kelentong. geram betol cik oshin !!!

4 ulasan:

normi nieza berkata...

hebatlah budak tu leh jumpa video DSI tu....sya [pon tak pernah jumpa...haha

Nur anisa =)) berkata...

euuu 2 la die pngai budak2 sekarang ..klo budak mmng la boleh di bndung lg kan klo da tua cm 2 pown da cm 2..erm cm ne la kan..

osHin berkata...

tau takpe...kalo budak leh lagi nak marah kalau yg tua...kang x pasal2 jadi hal lain plak..huhu

Farah Shamsudin berkata...

memang ada tau oshin yang tua macam tuu.. tak cukup ke dengan wife kat rumah kann.. agaknya lebih tak tahan tgk kat web tu kott..sakit atikan..