7 Mei 2011

benda yang paling aku suka


segmen ni cik oshin terbaca kat blog YuYu comel. so daripada bohsan tak tau nak buat ape baik join segmen/GA/ contest kawan-kawan kan. :)

ni segmen dari Jay. jom join :)

ape benda yang paling cik oshin suke ?

sembunyi belakang pc ?

tettt. 1- 0. salah yep.

surf internet ?

tepat sekali ! 10 markah untuk cik oshin. haha.

cik oshin memang hantu online oke. kawan-kawan cik oshin memang tau sangat. family lagi la faham. haha. bukak je laptop/pc cik oshin akan online. bukak FB and blog. then skarang tambah lagi satu twitter. haha. macam tak lengkap kalau tak online sehari. bile bb lembap da susah hati. haish.

kalau awak baik hati picit la sini yep. KLIK



2 ulasan:

Jay berkata...

thanks join..heheh..nanti semua blog yg join akan di promte pada blogger2 lain k..hehe:)

osHin berkata...

oraittttttt