29 Mei 2011

aku buta ke memang takde ?

assalamualaikum...

mau ku tanya sekalian alam. kenapa gambar follower takde eh. dari pagi tadi kot asik tak muncul jep. yang peliknya ada pulak jejaka ensem kata beliau memfollow cik oshin. aish. kemusykilan nih.

adakah cik oshin ni tak nampak atau buta. kalau rabun tu memang da kompem la. sebab pakai spek kan. ataupun blogspot still dalam proses nak hapdet lagi macam-macam.

tolong la cik oshin. bantuan. bantuan. roger. roger.

2 ulasan:

alongxp berkata...

sy punye pon same gak da dkat seminggu,pagi ni format laptop, install blk chrome, eh ade la plak... 1 je lagi nk cukup 1234 hehehe... try clearkan cache,temporary file kat pc/laptop oshin tu...

msredcheesecake berkata...

cik oshin,

msred ARI TU PON LMI BENDA YG SMA.SKNG DA OK DA...

tengs terjah blog msred...terjah sini balik...salam perkenalan ya