10 April 2011

saya mahu header percuma

Header, Cara Buat Header, Header Percuma, Sedekah, Sedekah Itu Amalan Mulia, Cara Buat Header Transparent

urm. cam menarik je segmen ni kan. sebelum ni join segmen jalan-jalan bersama blogger lain. masuk senarai bloglist, contest macam-macam untuk dapatkan sumting. kali ni untuk header plak. pada aku header yang aku reka cipta tak bape nak jadi tu ok la *pandangan sendiri. tapi sesekali best jugak kalo ada yang nak seponser kan. haha. *ko tak glamer macik. jangan nak pasan oke. haha.

arini da last day. napa baru join? sebab aku baru je pasan. haha.

kalo nak join leh klik link ni oke.

Tiada ulasan: