7 April 2011

:: kenapa wujudnya StaLkeR ::

stalker ?
anyone know what is stalker?
tell me baby

haha.
cam poyo la plak kan.
emm. cite pasal stalker plak kan.
kenapa mesti ada stalker nih.
ape kebaikan dan kelebihan yang die dapat.

pendapat aku la kan.
stalker ni mungkin spesies yang fanatikkan sesuatu.
mungkin dia minatkan seseorang ni
tapi tak tau nak buat camne
so die jadilah stalker
mana orang yang die minat ni pegi and lakukan
dia akan ikut je dan perhati setiap gerakan

seram kan?
korang ada pengalaman tak
jom kongsi ngan aku
hehe

rasanya banyak kot stalker dalam dunia ni
kat blog ni jangan cakap la
sampaikan ada yang buat fake blog tentang orang yang dipuja
haish apela korang ni
tak baik camtu
ape salahnya tinggalkan komen atau merepek kat shout box tu
bagitau kat tuan punya blog yang u oll minat kat dia
abis cite
tak tambah dosa
tak tambah kebencian orang

p/s : jangan lupe Vote 'Oshin Iera' kat sini eh. KLIK

Tiada ulasan: