22 April 2011

gula-gula tarik

assalamualaikum

penah dengar tak pasal gula-gula tarik ? mesti penah dengar kan ?

sapa-sapa yang umo die ala-ala cam cik oshin ni mesti penah makan kan. sekarang ni tak tau la ada jual lagi ke tak. penah la jumpe sebelum ni tapi da tak macam dulu.

kalau dulu gula-gula tarik ni macam payah nak tarik. da macam gula getah bila ditarik tu. tak nak putus-putus. yang sekarang ni ada yang keras. pastu rapuh. tak sedap !!!

cik oshin nak gula-gula tarik !!!!

5 ulasan:

ilanilyana berkata...

klu yg mcm dlm gmbor tu xpenah le jumpe g..lau yg ade perisa stoberi, grape, ng oren tu ade la jumpe

osHin berkata...

sedap tak yang bentuk buah-buah tu...

Little Chocolate berkata...

Assalammualaikum ,
Saya adalah penjual sebenar gula tarik che lat .. Sila alihkan tanda harga di atas gula tarik ini Atas sebab - sebab tertentu . . Sila add kami di facebook .. Nama : Che Lat Gula Tarik .. Untuk maklumat lanjut . Terima Kasih kerana menyokong produk kami ...

Segala kesulitan amat dikesali..

Little Chocolate berkata...

Assalammualaikum ,
Saya adalah penjual sebenar gula tarik che lat .. Sila alihkan tanda harga di atas gula tarik ini Atas sebab - sebab tertentu . . Sila add kami di facebook .. Nama : Che Lat Gula Tarik .. Untuk maklumat lanjut . Terima Kasih kerana menyokong produk kami ...

Segala kesulitan amat dikesali..

osHin berkata...

opss...tuan tanah..eh silap...tuan punye gula tarik ada plak...maaf yep amik gmbr ni kat google...sye remove la gmbr ni...tukar gmbr len ye :)