22 April 2011

cik oshin pregnant !!!

wah. seronoknya kan bila tau kita pregnant. haha. tapi cik oshin kan lom kawen. boipren pon takde. camne leh kata da pregnant. urm. kemusykilan melanda kejap. hah. korang pk ape tu. tak baik tau. cik oshin oke je lagi nih. actually bukan cik oshin pregnant la. tapi kawan keje cik oshin. haha. *tipah tertipu bang.

berita menggembirakan ni diketahui hari isnin baru-baru ni. kawan keje nih ada post status kat fb die. die cakap syukur dan alhamdulillah. cik oshin terpikir mungkin sebab cuti die diluluskan. sebab tu die bersyukur. tapi setelah jadi spy tak berbayar. cik oshin dok skodeng-skodeng wall die. lama-lama makin kuat hati kate die ni pregnant. haha. otomatik trus wat status congrats kat die.

tapi kan. kawan cik oshin ni memang suke konpiuskan org. die cakap semua tu tak betul. haha. cik oshin da mula konpius and rasa bersalah ni. muahaha. cik oshin yakin tapi tak yakin. camne tu. huhu. keesokannya kawan cik oshin post gambar pregnancy test die. SAH !!! beliau pregnant !!!! yeay. cik oshin paling hepi. haha. nak tunggu sendiri ngandong memang lambat lagi la. jadi tumpang suke kat orang lain la. mane tau dapat berkat kan. sampai jodoh dekat-dekat ni. haha. *kegatalan da datang. lariiiiiiiiiiiiiiiiiii.

3 ulasan:

NUMASARA HANA berkata...

org lain yg ngandung kite lak hepi lebih kan...

sy hepi gile masa tahu kak ipar n adik ngandung...

tunggu lagi 9 bulan, dapat 2 anak buah skaligus...hehe...

osHin berkata...

tau takpe...bile baby da lahir lg la over acting kalahkan mak baby..hahaha

Tanpa Nama berkata...

A word spoken is past recalling.