15 April 2011

bLogLisT beRsaMa ciK oShiN

tetibe cam menarik tertarik plak hati nak buat bloglist malam nih :)

tapi ada tak yang berminat nak join?
harap-harap ada la yang sudi yep nak join.
insyaAllah setiap yang join bloglist ni cik Oshin akan jadi follower korang balik.
pastu akan di list kan semua blogger yang join.

syarat ? very da simple guys

1. tajuk entry bloglist nih kan : SEGMEN BLOGLIST BERSAMA CIK OSHIN

2. kalau sudi letak la header cik Oshin yang simple tu. :)


3. kalau ada teguran dan panduan tentang blog cik Oshin dialu-alukan la untuk memberi yep. *terbuka hati dan minda untuk terima semuanya.

4. link kan entry ke blog cik Oshin oke!

5. kalau da siap leh tinggalkan jejak kat comment.

thanks all. *sudi-sudi la jadi follower ye. tiada paksaan tau :)

kalau awak baik hati jom pegi kat sini. *klik*

9 ulasan:

cik bAtu berkata...

cik batu org pertamakah ? heee...dh join~

http://duniakubukanduniemu.blogspot.com/2011/04/segmen-bloglist-bersama-cik-oshin.html

osHin berkata...

tq cik batu :)

Eyrique Ettiqaz. berkata...

gegarin ini segmen.

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/bloglist-bersama-cik-oshin.html

qucachahir berkata...

salam gegar dari blog ben ashaari ;)

i am DiDa berkata...

http://theycallmeburud.blogspot.com/2011/04/segmen-bloglist-bersama-cik-oshin.html

Kay-E berkata...

saya datang kesini balik dan join awak punya segmen http://www.zuhairifirdaus.com/2011/04/segmen-bloglist-bersama-cik-oshin.html

Jiwa Lara berkata...

nak join sekaki..

http://jiwalaraworld.blogspot.com/2011/04/segmen-bloglist-bersama-cik-oshin.html

Revablogspotlive berkata...

join gak :)

http://revalova.blogspot.com/2011/04/segmen-bloglist-bersama-cik-oshin.html

osHin berkata...

thanks dear :)