16 April 2011

astro prima VS astro warna

haish. ni sume gara-gara Maharaja Lawak. disebabkan sekarang ni tak dapat tengok lagi kat astro prima maka tak berwarna lagi la hari-hari Jumaat ku dengan gelak tawa disebabkan kelawakan mereka. huhu. tapi napa plak kene ada VS eh. ala. saje je bikin gempak. *padahal tak gempak pon. ngee.

walaupun aku tengok rancangan kat astro warna sume nye cam menarik tertarik tapi kurang da bom. lom kuat lagi hati ni untuk melanggan astro mustika tuh. ngeh ngeh. macam saje je kan pihak astro ni nak tambah duit riban-riban kat poket diorang. mana tak nya. da kompem-kompem la rancangan Maharaja Lawak tu ramai follower kan *da macam blogger plak ada follower kan. so kalau buat kat astro prima kompem-kompem tak laku astro warna tuh. so untuk naikkan rating astro warna diorang letak la rancangan tu kat situ.

pandai diorang letak strategi kan. tapi aku tau ada jugak yang semangat pegi langgan kan. u all jangan lupe tau. internet kan di hujung jari. korang bukak la youtube tuh. kompem ramai yang ringan jari untuk upload kat sana. memang la lambat sikit and tak syok sebab tak tengok LIVE. tapi menjimatkan kot untuk berpuluh ringgit pegi langgan astro warna tuh. haha. tak silap aku la ada jugak yang buat online. ada ke? oke la. meh tengok sedutan Maharaja Lawak untuk minggu 3 oke. ni ikut pendapat aku lar *aku tengok kat utube je pon. :)

JOZAN

SEPAH

NABIL

BALAS

kalau awak baik hati jom pegi kat sini. *klik*

3 ulasan:

Izyan Masri berkata...

SEMUA TU YAN LANGGAN.TAMAK HALOBA KAN.KEHEKHE XD

aina ariffin berkata...

maharaja lawak. mmg kelakar. hee :)

osHin berkata...

yan : kalau mampu untuk bayar takpe kan :)

aina : komfem lawak ar..tapi half je kot yang betul2 menjadi...