10 Julai 2017

Bertukar Jabatan!

Assalamualaikum,

Lama dah tak mencoret kat sini. Last post bulan 12/2016. Homai lama sungguh tak update. Banyak sangat story kena share ni. Ada yang happy, sedih, suka, duka, senang kata macam-macam lah jadi.

Tapi Oshin share story paling latest lah. Hari ni merupakan hari kedua Oshin bertukar ke jabatan baru. Sebelum ni kat HQ di Nusajaya tapi sekarang i'm back to my hometown. Bukan diarah bertukar tapi Oshin yang mintak tukar. Hehe.

Bukan sebab homesick tak leh kerja jauh tapi adalah atas alasan tertentu. Mana yang ada keliling tau lah alasan apa. Huhu. Malas nak ingat, malas nak cerita. Nanti kang sentap lebih dapat lagi gelaran baru. Puihhh.

So dah tukar jabatan ni nak happy-happy je. Nak mula chapter baru, kenangan baru. Plus menanti kehadiran orang baru juga. Yippi!!! Tapi hujung tahun baru keluar orang baru. Hehe. Doakan dipermudahkan ye.

InsyaAllah Oshin akan share story yang happy-happy lepas ni. Especially life after married. Oh, tetiba rindu husband sebab beberapa hari ni tak dapat nak jumpa atas urusan kerja. Take care sayang 😘

1 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

semoga dipermudahkan