4 Mac 2013

Maafkan Saya....

Assalamualaikum... Semoga teman-teman dalam keadaan yang sihat sejahtera. Kalau tak sihat jangan lupa makan ubat. Memandangkan Oshin update guna henpon comel ni maka celoteh pon tak panjang seperti biasa. Ampun maaf dipinta andai hampir sebulan tidak mengemaskini blog kesayangan. Bermulanya tugas sebagai seorang pelajar pada 16 Feb lalu membuatkan Oshin bagai kehilangan arah untuk susun atur kehidupan. Tugas sebagai seorang pekerja kepada majikan, tugas sebagai pelajar, tugas sebagai anak kepada ibu bapa dan tugas kepada komuniti setempat. Padahal tambah satu je tugas tapi kemain nak list kan semua. Haha. InsyaAllah ada kelapangan (entah bila lapangnya) Oshin akan buat entry sambungan pasal Sabah. Gambar pon tak edit lagi. Ermm. Yang penting tak lama lagi braces dah nak dibuka ! Oh yeahhhh. Sampai ketemu lagi teman !

1 ulasan:

Nur Zulaikha berkata...

sempat lg..hahaha