9 Januari 2013

Kekal Dengan Cara Sendiri

walau tak ramai yang memberi pendapat tapi Oshin rasa ada baiknya kekal gunakan nama sedia ada. cewahhh. bukan tak nak pakai nama iera tu kak normi cuma dah biasa kot. haha. so kita guna panggilan Oshin je la kan. trademark la sangat. lepas tu bila orang panggil memalu penyu mintak disekeh. kahkahkah.

cuma mungkin layout blog je Oshin ubah kepada lebih simple. konon nak nampak matang ikut kesesuaian umur. haha. tak boleh blah kan. cara penulisan pon kekadang nampak macam too childish dan mungkin buat sesetengah orang rasa menyampah. sorry I'm just being myself.

so which layout is more suitable? kekadang tu nak buat simple tapi bila dah tengok memacam pattern ke lain jadinya niat asal. haha. selalu dah jadi macam tu. lepas ni entah apa pulak layout pilihan Oshin. nak buat tutorial macam tak berapa nak pandai sangat. so update je la apa-apa entry yang rasa nak update. atau mungkin nanti kalau rezeki sambung belajar, Oshin update pasal study je hari-hari. haha. mana tau kan.

doakan impian Oshin untuk sambung belajar akan tercapai :)
keputusan sama ada berjaya atau tak sambung akan keluar hujung bulan ni
#Berdebar #Excited
 

4 ulasan:

normi nieza berkata...

alamak nama akak ada nie...glemerlah akak..haha

oshin kecik berkata...

memang nak glamer kan akak pon hihihi

Anum berkata...

amin..

Mas Zull berkata...

assalamualaikum oshin...semoga berjaya...:)