9 November 2012

Hati Berdebar....

"When you meet someone special.. you'll know. Your heart will beat more rapidly and you'll smile for no reason."
faham kan quote atas ni. hehe. oshin pasti sesiapa yang dah melangkah ke alam perkahwinan atau masih di alam percintaan mesti pernah alami kan. lagi-lagi kalau jenis bercinta yang Love At The First Sight. eh betul ke ayat oshin ni. bhahaha.

orang kata bila dia jodoh yang ditetapkan dan bila kita bertemu hati kita jadi tak keruan. eh ye ke. hehe. tapi sebenarnya kalau nampak orang yang kita suka atau berkenan pon hati dah berdebar je kan. ye la dikatanya CRUSH lalu. eh crush tu apa plak. kalau tak silap oshin la, lebih kurang scandal. maaf kalau silap ye.

tapi dalam situasi bila kita admire atau tangkap lentok ngan seseorang tu. tak kira la nampak dia online kat pesbuk ke tweet kat twitter ke call or mesej kita ke. mesti akan senyum sensorang kan. haaaa. bila nampak kawan-kawan kita camtu maksudnya adalah seseorang yang diorang berkenan (untuk yang single tau).

so sape yang pernah hati berdebar bila nampak orang yang di admire tu :D

3 ulasan:

sukakartun berkata...

betul2..setuju sangat

Salwa berkata...

hehe.pastu dia de depan mata cakap pun merapu, mula la jatuhkan barang la, terlanggar tiang la.hehe.*pengalaman

hnahdy berkata...

xberdebar2 tapi rasa malu2 kucing bila terserempak dengan orang yg kita suka