13 Oktober 2012

Putus Cinta ...

hamboiii cepat je nak tau kisah orang putus cinta kan. haip ! siapa yang putus cinta tu. rasanya semua orang tengah bahagia dengan pasangan masing-masing kan. lain lah macam Oshin yang masih kekal jelita single and available nih. mehmehmeh.

mentang-mentang la Oshin ni jiwa parah menjiwang berbagai-bagai. ada pulak orang search entry or keyword Putus Cinta kat sini. ngeh3. ramai ke nak tau ayat Putus Cinta yang menarik sangat tu.


actually Oshin takde la banyak kot masuk ayat putus cinta. tapi kalau frust sebab putus cinta dan buat entry adalah. haha. biasa kalau datang mood down yang teramat. mulalah segala ayat putus cinta yang gedebam gedebum. siyes korang kena percaya. well, lain orang lain cara.

jadi kalau nak ayat yang power tanyalah time Oshin tengah down. haha. nak tau bila Oshin tengah down. meh follow twitter Oshin kat SINI . agak-agak nampak macam nasihat dan ayat over macam mak jemah sikit komfem tengah down. haha. kadang-kadang siap boleh buat puisi macam lirik lagu. fuyooo percayalah !

 

3 ulasan:

Mohd Shafwan berkata...

jom jomm add follower

http://shafw4n.blogspot.com/p/bloggers.html

man yusoef berkata...

eh rasa macam pagi tadi baru bertweet dgn oshin..HAHA

Oshin berkata...

hahaha saya la orangnyeee :p