15 Oktober 2012

Pageviews Zero ???

aduhai sentap hati mak jemah tengok pageviews yang ribu ratus riban tu tetiba hilang cenggitu je. tau tak setiap kali tengok pageviews yang semakin naik buat semangat Oshin nak berblog meningkat ??? apsal la hang pi reset balik blogger oiii. saje nak men down kan semangat suam-suam ais Oshin ni kan..grrrr

Oshin pasti korang pun alami benda yang sama. memula Oshin nampak Lulu hapdet kat pesbuk tadi. pastu Oshin tengok pageviews masih takat biasa. pastu tekan la stats nak tengok bilangan pengunjung. memang tak banyak so target tolak yang Oshin view sendiri tapi.... bila pergi balik pada dashboard tinggal 2 je total pageviews ???

macam hampeh la jugak bila tau... grrrr pastu nama sis Mia Liana pon hapdet benda yang sama pasal pageviews ni. nampaknya memang semua kene reset balik la ni.. sobs.. sobs... sampainya hati mu wahai blogger.. uwaaaaaaaaaaaa
 

6 ulasan:

Cik Hany berkata...

same la dengan Cik Hany... kosong terus..huhu T___T

cikeyrah berkata...

Samalah dgn blog keyrah . .

keyrah dah follow akak..hehhehe :P

Lulu Caldina berkata...

agaknya sementara jer kan..huhu

Oshin berkata...

itula..tgok tadi da ada balik hahhaa dia tau kot ramai yg marah :p

normi nieza berkata...

akak pon sama..ade 7 jer.huwaaa

RUBY berkata...

saya try google....terjumpa org yg nasib sama mcm saya.....kosong balik....arghhh naperrrr...naper....tensi la...