2 Oktober 2011

testing tak menjadi

assalamualaikum...

ha ape plak cite oshin nak kongsi malam malam buta ni eh.

em. tadi oshin online guna hp. macam biasalah kedekut punya orang kan. nak jimat bil pakai free facebook je. yang lain tak guna. haha.

tapi semalam oshin ada borak dengan sorang kawan baru kat twitter. sapa ? tunang kepada seorang artis realiti tv yang meletup letup tu. hihi. sapa ? carilah sendiri haha.

borak borak pasal Opera kat fon. dia kata dia guna free je internet sebab sekali dengan package. so tadi oshin saje la try kan pakai Opera tu. tapi oshin takde la guna package macam die punye. cuma oshin da download Opera sebelum ni pasal free masa tu. haha.

online la twitter pakai Opera. lepas tu cek baki bill tak gerak gerak. try lagi online lama sikit. still sama. dan apa oshin pk ? ce teka. hihi. tu maknanya oshin tak kene cas la kalau pakai internet guna Opera. wakakaka.

so bajet nak tunjuk cool la online blog pakai fon. nak hapdet blog kononnya. peliknya leh tulis kat bahagian title je. kat body tak leh nak tulis pape. tekan tekan pon tak jalan. last last pakai publish je. bila view post NAN HADO. langsung takde pape. haha.

nampaknya testing oshin tak menjadi kali ni. kene explore lagi la jawabnya. hihi.

2 ulasan:

aimie amalina berkata...

hehehe
pakai opera bes kan
laju pon laju =]

zareliqa afiqa berkata...

hihi~ susah nak hapdet pakai hp ni.hehe :D