21 September 2011

stress !!! aku stress ke ???

assalamualaikum...

ha walaupun arini orang kata hari tanpa berkata-kata. oshin tetap jugak nak menaip. ha. kata takleh berkata kata kan. jadi kita menaip je la. haha. * joke *

semuanya gara-gara fesbuk yang tetibe jep berubah wajah. kepada yang fesbuk tegar tu memang perasan la perubahannya. mana yang jarang bukak pon mesti tak paham. da tentu kalau yang tegar tak faham apetah lagi yang jarang kan. muahaha.

dekat timeline sibuk la kawan kawan hapdet pasal perubahan fesbuk tu. komfem la semua berangin kan. haha. oshin ? tak kuasa la nak hapdet pasal perubahan tu. kalau cakap malay bukan si mark tu paham pon. kalau cakap english pon lom tentu die nak layan oshin kan. lagi lagi bukan warganegara die.

boh layan je la....hihi

korang korang sabar je la ye. diorang tengah buat testing je kot. kalau banyak yang kondem nanti komfem tukar balik. paling senang korang tak yah la masuk semua data privacy dalam fesbuk tu. letak yang korang rasa tak mendatangkan kebahayaan pada diri dan nyawa korang sudah :)

2 ulasan:

Anum berkata...

betul2, bahaya data2 kita

wanie misa amane berkata...

memang stresss and sakit kepala ngadap fb skg neh. grrrrrrrr !