29 September 2011

Hensem giler anak Pak Zain !!!!

assalamualaikum...

homai homai. pelis la. tak sabar nak kongsi citer ngan korang. tau tak oshin jumpa Lelaki Idaman Malaya tadi !!! siapa lagi kalau bukan ANUAR ZAIN.

siyes hensem giler. pakai baju melayu lagi. memang terbaik la. anuar zain dijemput bagi membuat persembahan sempena Majlis Hari Raya Cawangan Pontian bersama Timbalan Perdana Menteri Malaysia, YB Tan Sri Dato Muhyiddin bin Hj Mohd Yassin.

selain anuar ada gak Haiza ngan Shamsul Ghau Ghau. peh. da la panas. tapi kerana anuar zain sanggup ku tunggu. oshin pergi dengan akak, kawan akak n staff mak oshin. port memang da baik ar depan sekali. tapi ramai pulak yang berkerumun. terpaksa berdiri.

tapi sebelum die buat performance oshin ajak staf mak pegi belakang pentas dulu. nak jumpa anuar zain la. ikutkan tak leh nak masuk tapi redah je sebab staf mak oshin tu memang slumber. orang Rela dengan Puteri UMNO tu yang lebih lebih. macam la kita ni nak culik anuar zain tu. padahal nak amik gambar je pon.

oshin malu malu seh bila nak gambar tu haha tak leh blah. da la dengan gigi besi. kompem tak cantik oke ! * malu je amik gambar * tapi he's so polite and gentleman. tak kisah langsung dengan environment yang sangat panas dan bahang. so cool and really handsome !!!

oshin ada amik gambar but henpon abis bateri plak. tak dapat nak haplod. dem ! tapi takpe. nanti oshin akan haplod buat tatapan korang oke. haha. puas ati !

6 ulasan:

Si BuDaK KaChAk berkata...

saya xensem tp sy kacak...xnk amik pic ke???hehehe


saje BW sni... :)

Si BuDaK KaChAk berkata...

saya xensem tp sy kacak...xnk amik pic ke???hehehe


saje BW sni... :)

Iz.Eusof (Abg Stalker) berkata...

ada kacak cm abg x?hahaha

Oshin berkata...

kalau nak tau kacak ke tak bg la gambar nnti oshin komfemkan eh hahaaha

Salwa berkata...

wah..bergambar ngan anuar zain. jelesss.

Oshin berkata...

tunggu gambar ek hihi