27 Jun 2011

cintai aku seadanya ~

peh tajuk tak ingat kan. oshin nak buat entry poyo sat eh.

oshin nak cari seseorang yang sudi untuk terima diri ni seadanya. peh gila menggelikan ayat nih. oh tidak ! *tangan melentik ke dahi.

nampak gaya macam desperate kan ! *mesti ada yang komen kata macam ni : memang pon desperate !!!* lantak ler kan. wa tak kisah der.

tapi sebenarnya kan. lebih baik kita mencintai seseorang tu hanya beberapa persen jep. tak leh la nak 100% sebab kene la cinta diri sendiri dulu. dan itu lah yang oshin buat. cinta diri sendiri dulu.

happy kan diri sendiri dulu baru happy kan orang lain. mungkin orang lain nampak oshin macam happy go lucky tapi hati tak siapa yang tau. dan dengan blogging ni la oshin hepi kan diri. BW dan baca entry dari kawan-kawan.

bila tak hepi buat la entry merapu dan akan tersenyum bila baca komen kawan-kawan sumer. thank u olls !

nak tau ciri-ciri laki idaman ? nantikan la ye. hihi.

dah daftar ChurpChurp ? klik
dah daftar HeartBeat ? klik

1 ulasan:

Nor Fadila Rosli berkata...

yeay dah follow awak..jom follow saya balik sambil buat blog walking..:)